O nama 

Streličarski klub Oroslavje sportska je udruga iz grada Oroslavja koja se bavi promicanjam streličarskog sporta. Klub je osnovan 2009.godine sa ciljem da obuči nove članove vještini gađanja lukom i strijelom kao i da stvori ozbiljne natjecatelje koji će postizati vrhunske rezultate na domaćim i stranim turnirima.

Naši ciljevi su:
   - Promocija i prezantacija streličarskog sporta na našem području;
   - Rad sa mladima i djecom kroz ovaj plemeniti sport;
   - Zaštita zdravlja aktivnim treniranjem, a time i borba protiv svih oblika ovisnosti;
   - Sudjelovanje na domaćim i inozemnim turnirima;
   - Poticanje mladih na aktivniji život kroz bavljenje sportom;
   - Poticanje na međusobnu suradnju i potpomaganje;

   - Izgradnja partnerskih odnosa sa drugim udrugama,Krapinsko-zagorskom županijom i lokalnom samoupravom  grada Oroslavja i okolice te   suradnja sa ostalim streličarskim klubovima kao i sa Hrvatskim streličarskim savezom.  
SK Oroslavje je klub orijentiran natjecateljskom streličarstvu u svim stilovima i kategorijama, kao i raznim vrstama natjecanja (FITA, 3D i FIELD), što pokazuju naši  nastupi na turnirima diljem Hrvatske i svijeta kao i rezultati koje smo do sada ostvarili.

Pored natjecatelja uvijek smo otvoreni i za članove koji bi se ovim sportom bavili rekreativno. 

Naši treninzi su redoviti, zabavni, edukativni i dobro popunjeni s članstvom, tako da naš klub funkcionira na principu prijateljstva, druženja i vježbe. Također, takav način funkcioniranja je razlog što su naši  članovi u nepunih šest godina  osnivanja kluba osvojili preko 250 medalja u različitim dobnim skupinama i stilovima te srušili nekoliko državnih rekorda, osvojili nekoliko naslova državnih prvaka a u svojim redovima imamo i Svjetskog prvaka olimpijskog luka prvog u povjesti Hrvatskog streličarstva (1955)

Streličarski klub Oroslavje također sudjeluje na javnim manifestacijama kao što su “Vrtna zabava kod Luje Vranyczanya” u Oroslavju  i "Dani Grada Oroslavja", te se je na tim manifestacijama moguće upoznati sa čarima streličarstva, i okušati se u gađanju sa lukom i strijelom.

 Žiro račun otvoren kod Zagrebačke banke:  HR54 2360 000-1102 0937 07

Make a free website with Yola